Ranka #1

Klättra till toppen!

 SEO STOCKHOLM

Anlita  SEO konsult

Vi talar SEO flytande! Få en gratis SEO analys!

Behöver du en SEO konsult i Stockholm? Vi ökar ert företags lönsamhet med resultatbaserad och effektiv SEO. Nå toppen av sökresultaten, locka fler kunder. Ta företaget till nästa nivå. Få en kostnadsfri analys av er hemsida idag!

Pålitlig support

Schyssta villkor

13 års erfarenhet inom SEO

Få en gratis SEO analys av er webbplats KLICKA HÄR!

Schysta villkor & transparens 🚀

Vi erbjuder schysta villkor och transparenta SEO-tjänster

Följ SEO arbetet i realtid 🔎

Du kan följa våra framsteg och vad som är på gång i vår sökmotoroptimering.

Transparent rapportering 🎯

Vi mäter framgång, identifiera förbättringar, främja utveckling.

”Ett axplock av kundresultat & nöjda kunder!

312%

Fler offerter

Poolföretag

124%

Ökad konvertering

Skyltföretag

214%

På 3 månader

Bilvårdsföretag

235%

Fler förfrågningar

Trafikskola

155%

Organisk trafik

E-handel

Missa inte!

Få en gratis SEO-analys för att upptäcka era möjligheter.

Vet ni vad som krävs för att er verksamhet ska växa online?

Våra digitala vanor?

Mobilanvändares sökvanor och recensionspålitlighet

Utforska det senaste inom mobilanvändares beteende och recensionspålitlighet med spänning i «Digitala vanor». Upptäck trender, utmana antaganden och skapa strategier för framgång i den digitala eran.

%

40% av alla sökningar på Google är relaterade till lokal information.

%

50% av mobilasökningar på nätet leder till besök hos företag.

%

70% av mobilanvändarna söker lokala butiker via sina enheter.

%

78% litar på onlineomdömen som personliga rekommendationer.

%

97% söker lokala företag online för att det är bekvämt.

%

9 av 10 använder Google innan de gör ett köp.

%

5 av 10 söker på sin smartphone efter att ha sett en annons.

%

7 av 10 anser att SEO är deras viktigaste verktyg för försäljning.

%

97% söker lokala företag online för bekvämlighet

%

9 av 10 Använder Google innan de genomför ett köp.

%

78% förlitar sig på nät-recensioner som personliga rekommendationer

%

70% av mobilanvändare använder enheter för att söka butiker.

%

40% av Google-sökningar är lokalrelaterade

%

Mobilasökningar på nätet: 50% leder till företagsbesök

%

7 av 10 Menar att SEO är deras viktigaste verktyg för försäljning.

%

5 av 10 söker på sin smartphone efter dom har sett annons.

Boka digitalt möte

FAQ

SEO-tjänster Stockholm

Behöver ni hjälp? Se vilka SEO-tjänster i Stockholm vi gör!

SEO-konsultation

Vi erbjuder rådgivning och strategier för att förbättra sökmotorrankningar i Stockholm och öka synligheten.

Kontakta oss

l

Innehållsoptimering

Vi optimerar befintligt innehåll eller skapar nytt innehåll som är vänligt för sökmotorer och engagerande.

Kontakta oss

Länkbyggande

Vi skapar länkar från externa webbplatser för att öka auktoriteten och rankningen av klientens webbplats.

Kontakta oss

Lokal SEO – GMB

Vi förbättrar företagswebbplatser för lokal söktrafik genom kartor, recensioner och kataloglistningar, samt löser tekniska SEO-problem för att förbättra prestandan.

Vill veta mer!

Optimerad hemsida

En optimerad webbplats med SEO är nyckeln för att öka synligheten och locka trafik från sökmotorer till din webbplats. På samma sätt påverkar hastigheten er SEO.

Vill veta mer!

Rapporter & analys

Vi levererar regelbundna rankningsrapporter och analyser för att visa klientens framsteg och identifiera nya möjligheter till förbättringar.

Kontakta oss

Varför välja oss?

Din SEO byrå för sökmotoroptimering

SEOMonkey

Välkommen till SEOMonkey, er pålitliga partner för sökmotoroptimering och digital framgång! Vi är inte bara en SEO byrå i Stockholm, vi är ert dedikerade team av digitala specialister redo att sträcka oss långt för att maximera er synlighet online.Låt oss tillsammans skapa ett spår av digitala fotavtryck och ta er online närvaro till nya höjder!

Skräddarsydd SEO

Vi hjälper företag i Stockholm som redan kommit en bit på vägen! Genom att skapa en skräddarsydd plan för webbplatsens befintliga SEO.

Helhetslösning för nya företag

Har ni nyss grundat ett företagni Stockholm? Eller har ni en hemsida som behöver lite kärlek? Oroa er inte! Vi kan erbjuda en komplett SEO-lösning för er.

Anlita SEO konsult i Stockholm

Din partner för effektiv sökmotoroptimering i Stockholm

Önskar du att öka din synlighet på nätet och locka fler besökare till din webbplats? Då är SEOMonkey din perfekta partner för att maximera din närvaro på sökmotorerna. Vår expertis sträcker sig över alla aspekter av sökmotoroptimering, från nyckelordsanalys och teknisk optimering till innehållsstrategier och länkbyggande.

Förbättra din synlighet online med en SEO-konsult i Stockholm

Genom att anlita SEOMonkey får du skräddarsydda lösningar som passar din specifika verksamhet och mål. Vi arbetar nära dig för att förstå din målgrupp och dina konkurrenter, vilket gör det möjligt för oss att utforma en strategi som ger långsiktiga och hållbara resultat.

SEO-konsult i Stockholm – Få en kostnadsfri konsultation

Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa dig att klättra i sökresultaten och öka din webbtrafik organiskt. Ta kontroll över din digitala närvaro idag genom att anlita SEOMonkey som din dedikerade SEO-konsult i Stockholm.

Satsa på ökad synlighet och framgång online med SEOMonkey, din pålitliga SEO-expert i Stockholm. Kontakta oss nu för att utforska hur vi kan lyfta din webbplats till nya höjder.

Boka digitalt möte eller kontakta oss för mer information!

Vad är en SEO-specialist?

SEO i Stockholm:

Har du någonsin funderat över vad en SEO-specialist gör och varför deras expertis är avgörande för din webbplats? Hos SEOMonkey är vi här för att belysa den viktiga roll en SEO-specialist spelar i att maximera din synlighet online och attrahera trafik till din webbplats.

SEO-specialist i Stockholm – Din expert på sökmotoroptimering

En SEO-specialist är expert på att förstå hur sökmotorer som Google fungerar och vilka strategier som behövs för att ranka högt i lokala sökresultat. Från grundlig nyckelordsforskning specifik för Stockholm till optimering av tekniska aspekter på din webbplats och skapande av relevant och engagerande innehåll, arbetar en SEO-specialist målmedvetet för att förbättra din webbplats synlighet och öka din organiska trafik.

Erfaren SEO-specialist  | Vi är specialister på SEO-optimering i Stockholm

Med SEOMonkey som din partner kan du dra nytta av våra experters djupa kunskap och erfarenhet inom lokal sökmotoroptimering i Stockholm. Vi skapar skräddarsydda strategier som passar din verksamhets unika behov och mål, vilket hjälper dig att nå dina digitala mål och öka din närvaro online.

Ta steget mot bättre synlighet och ökad framgång på nätet genom att samarbeta med SEOMonkey som din pålitliga SEO-specialist i Stockholm. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå nya höjder med din webbplats.

Boka digitalt möte eller kontakta oss för mer information!

%

97 procent använder Google

98 till 99 procent av personer i åldern 16 till 65 använder Google. Det dagliga användandet är högst bland 16 till 25-åringar med 74 procent. Det lägsta dagliga användandet finns hos personer som är 76 år och äldre (33 %), men även bland dem använder 86 procent Google.
Källa: (Svenskarna och internet)

SEO med SEOMonkey

Klättra till toppen på sökmotorerna

Med SEOMonkey – en hjärtevärmande SEO-firma baserad i det pulserande Stockholm.

Med SEOMonkey kan ni ta er webbplats till nya höjder i Stockholm genom att optimera den för sökmotorer. Genom att använda avancerade sökordsstrategier, innehållsoptimering och tekniska förbättringar kan ni öka er synlighet och klättra till toppen av sökresultaten. Med vårt verktyg för analys och rapportering kan ni ständigt övervaka och justera er strategi för att säkerställa att er webbplats rankar högt och drar till sig mer organisk trafik. Ta kontroll över er digitala närvaro med SEOMonkey och låt er webbplats lysa på sökmotorernas toppositioner i Stockholm.

En resa mot toppen med SEO

För oss är varje uppdrag som en episk resa. Vi bär med oss en SEO-skattkarta av strategier och kämpar tillsammans med våra kunder för att nå de glittrande skatterna av långsiktig synlighet. Vi vet att SEO-landskapet är en äventyrlig resa, fylld av slingrande stigar, långa lian:er och klätterväggar, och vi är redo att ge allt för att nå framgången som väntar i toppen.

SEO-Ninjor som ❤️ Data

Vi är inte bara experter – vi är SEO-ninjor med passion för att utforska datans djungel. Med våra analytiska vapen i handen går vi in i striden för att hitta de gyllene nycklarna till framgång och klättra till toppen på sökmotorerna i Stockholm. Varje siffra är en berättelse, och varje graf är ett äventyr som leder oss närmare vårt mål att förändra våra kunders liv online.

Ärlighet – Hjärtats Språk

I vår värld är ärlighet inte bara ett ord, det är en dygd. Vi öppnar våra hjärtan och våra sinneskistor för våra kunder och delar med oss av allt – från våra djupaste idéer till våra mest inspirerande framgångar. När vi tror på oss själva, sprider vi hopp och förtroende till dem vi samarbetar med. En nöjd kund är det viktigaste för oss så som ett långt lönsamt samarbete.

Er pålitliga partner i det okända

Vi är era pålitliga guider i den virtuella djungeln. Vi står vid er sida genom regn och solsken, redo att navigera genom de mest utmanande terrängerna. Med en fackla av kompetens och en karta av noggranna analyser leder vi er mot ljuset i slutet av tunneln och hjälper er att erövra topparna av framgång i Stockholm.

Börja resan med att kontakta oss för konsultation!

SEOMonkey Nordic AB

Krassaberg 1,574 91 Vetlanda

Kontakta oss via mail

info@seomonkey.se

Ring oss eller boka digitalt möte

Skicka meddelande till oss

N

Inga dolda avgifter!

N

Helt kostnadsfritt!

N

Svar inom 24H

Vad är sökmotoroptimering?

Förbättra er synlighet med sökmotoroptimering

(SEO) i Stockholm

Vad är egentligen sökmotoroptimering (SEO)? SEO är som en vägkarta för er hemsida på internet. Genom att använda SEO kan ni göra er sida mer synlig och locka fler besökare. Det handlar om att förstå vad människor söker efter och hur ni kan anpassa er hemsida för att passa deras behov. Det finns en hel del knep att ta till, som att välja rätt ord för er sida, att organisera innehållet på ett smart sätt, och att se till att er hemsida fungerar snabbt och smidigt.

Öka er online synlighet med framgångsrik SEO strategi för Stockholm

Genom att investera tid och resurser i SEO kan ni bygga upp er närvaro på nätet och sticka ut från mängden. Det är som att sätta upp skyltar längs vägen som leder direkt till er sida. Med rätt strategi kan ni nå ut till fler människor och öka chanserna att de blir kunder eller intresserade av det ni har att erbjuda. Så, om ni vill lyckas online, se till att ha SEO i åtanke när ni planerar er digitala närvaro.

Varför du ska investera i sökmotoroptimering

 

Maximera er synlighet med SEOMonkey

Hej och varmt välkommen till SEOMonkey! Vi förstår vikten av att synas online, oavsett om ni är baserade i Stockholm eller har globala ambitioner. Genom vår expertis och erfarenhet kan vi hjälpa ert företag att nå ut till den publik ni strävar efter, var den än befinner sig i världen.

Sikta på en bredare marknad med SEO

För att lyfta ert Stockholm-baserade företag är rätt partner avgörande. Med SEOMonkey som er SEO-byrå ökar er synlighet i sökresultatet. Vi skapar strategier så er webbplats syns där er målgrupp letar, för tillväxt och framgång.

Fånga rätt målgrupp med lokal SEO

Att attrahera rätt publik är avgörande för onlineframgång. SEOMonkey fokuserar på att inte bara förbättra synlighet utan också locka relevanta kunder. Med specialistkunskap inom lokal SEO, anpassad för Stockholm, domineras sökresultat och sökare konverteras till nöjda kunder.

Investera smart: Fördelarna SEO vs PPC

För att öka er synlighet online är strategival avgörande. SEO ger långsiktiga resultat medan PPC ger snabb synlighet till högre kostnad och mindre långsiktig avkastning. SEOMonkey hjälper er att förstå skillnaderna och skapa en digital marknadsföringsstrategi för maximalt resultat.

Missa inte morgon-dagens möjligheter!

Är ni redo att ta ert företag till nästa nivå? Kontakta SEOMonkey idag för att börja er resa mot ökad synlighet och tillväxt online. Missa inte chansen att nå era affärsmål och maximera era möjligheter för framtiden. Boka digitalt möte redan idag! Klicka här!

Allt börjar så enkelt med en offert!

Tveka inte – låt oss på SEOMonkey skapa en skräddarsydd strategi för ert företag redan idag. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och låt oss tillsammans maximera er synlighet och framgång online.
Få ett gratis prisförslag!

Varför välja SEO istället för annan marknadsföring?

  • Hög ROI: SEO ger hög avkastning genom ökad synlighet utan klickkostnader.
  • Långsiktig hållbarhet: SEO ger långsiktiga resultat och auktoritet.
  • Målgruppsinriktning: Attrahera redan intresserade besökare.
  • Kostnadseffektivitet: Billigare än traditionell marknadsföring.

SEO i Stockholm ger långsiktiga fördelar och hög synlighet online.

Anpassade SEO-lösningar för dina behov.

Ni förstår att varje företag har sina unika mål, utmaningar och branschspecifika krav. Därför lägger vi stor vikt vid att erbjuda anpassade lösningar som är skräddarsydda för just er verksamhet. Oavsett om ni är en nystartad lokal butik i Stockholm som söker ökad lokal synlighet eller en etablerad organisation med visionen att expandera nationellt eller globalt, så är vår SEO-byrå i Stockholm redo att skapa en strategi som passar exakt er.

Skräddarsydd SEO-strategi i Stockholm

Vi börjar varje samarbete med en ingående analys av ert företag, er målgrupp och er nuvarande digitala närvaro. Genom att förstå ert företags förutsättningar kan vi skapa en skräddarsydd SEO-strategi för Stockholm som tillgodoser era specifika behov. Vårt dedikerade team av specialister är redo att arbeta för att säkerställa att våra lösningar inte bara uppfyller era förväntningar utan överträffar dem. Kontakta oss idag för att börja optimera er hemsida och få den att synas där det verkligen spelar roll för er verksamhet. Vi är redo att lyfta er digitala närvaro till nästa nivå.

Kontakta oss idag för att lära er mer om hur vi kan hjälpa er att nå era digitala mål.

Läs mer om varför SEO är kostnadseffektivt

Genom att fokusera på organisk trafik istället för att ständigt förlita sig på annonsering, kan du maximera ditt potentiella intresse. Besökare som hittar din webbplats via sökresultat är ofta mer benägna att konvertera, vilket ökar din framgång. En väl genomförd SEO-strategi ger långsiktiga resultat utan fortlöpande annonseringskostnader, särskilt i Stockholm. Detta leder till ökad framgång och reducerade marknadsföringsutgifter för din webbplats.

Läs mer här!

SEO för företag

Branscher vi har
specialiserat oss att hjälpa med SEO 🎯

Investera  i SEO Stockholm 2024?

Vågar man verkligen?

Satsa på
SEO under låg-konjunktur?

Under en lågkonjunktur, när många företag reducerar sina marknadsföringsbudgetar, uppstår en unik möjlighet att stärka sin marknadsposition genom SEO. Trots den allmänna tendensen att skära ner på marknadsföringskostnader, visar forskning att investeringar i marknadsföring under ekonomiska nedgångar kan ge långsiktiga fördelar när ekonomin återhämtar sig. Micael Dahlén, ekonomiprofessor, betonar vikten av att betrakta marknadsföring som en investering snarare än en kostnad under dessa perioder.

En strategisk fördel att sats på SEO?

Varför satsa på SEO just nu?

SEO erbjuder flera fördelar under lågkonjunktur. För det första är det kostnadseffektivt och ger en hög avkastning på investeringen. Dess långsiktiga karaktär innebär att resultaten kan fortsätta att skördas även efter att konjunkturen har vänt. Dessutom är SEO mätbart och ger företag möjlighet att tydligt se hur deras marknadsföringsbudget ger avkastning i form av organisk trafik och ökad försäljning.

Överlev och väx under press i lågkonjunktur!

Trots nedgången i marknadsföringsbudgetar under lågkonjunktur har SEO-branschen visat sig robust. Många företag inser värdet av att behålla eller till och med öka sina SEO-insatser för att säkra sin närvaro på marknaden och förbereda sig för den framtida återhämtningen. Genom att fortsätta investera i SEO under svåra ekonomiska tider kan företag skapa en stabil grund för tillväxt när konjunkturen förbättras.

Satsa på SEO Stockholm idag?

Investera i er Framtida Succé med SEO = 100% Lönsamt!

Vi på SEOMonkey har djupgående kunskap om SEO. Varför bör ni då satsa på sökmotoroptimering? Jo, det handlar om den långsiktiga vinsten, kära vänner! Digital marknadsföring dominerar världen, och genom att fokusera på SEO kan företag bygga en stark online-närvaro som ger resultat långt in i framtiden.

Marknadsföringsstrategi för svåra tider?

SEO Stockholm: En smart investering under lågkonjunktur

Det kan vara frestande att minska marknadsföringsbudgeten när ekonomin vacklar. Men vet ni vad som är ett smartare drag? Att investera i SEO, även under en lågkonjunktur. Varför? För när andra företag drar ner på sina budgetar och kämpar för att överleva, kan ert företag stärkas genom att fokusera på digital marknadsföring. Det är som att ta ett stort kliv framåt medan andra står stilla.

Robusthet i SEO-branschen

Trots ekonomiska motgångar och hotande lågkonjunkturer står SEO-branschen stark. Vi på SEOMonkey ser detta varje dag. Företag som fortsätter att investera i SEO, även när andra skär ner sina budgetar, bygger en stabil grund för långsiktig tillväxt och framgång. Andra marknadsföringskanaler kan vara dyra och svåra att mäta, men med SEO får ni en kostnadseffektiv och mätbar strategi för att nå och engagera er målgrupp online. Så vad väntar ni på? Låt oss ta ert företag till nästa nivå med SEO!

Missa inte!

Senaste nyheterna

Utforska de senaste nyheterna inom sökmotoroptimering och digital marknadsföring

Dyk ner i de senaste nyheterna inom sökmotoroptimering och digital marknadsföring. Här hittar ni en skattkista av matnyttig information som hjälper er att hålla er uppdaterade med de senaste trenderna, strategierna och verktygen för att optimera er närvaro online. Oavsett om ni är nybörjare eller erfarna digitala marknadsförare finns det något för alla att lära sig och dra nytta av. Ta del av expertinsikter, analyser och tips som kommer att hjälpa er att maximera er synlighet och framgång på nätet.

Sökmotoroptimering (SEO)

SEO och marknadsstrategi: En oumbärlig kombination för framgång

SEO och marknadsstrategi: En oumbärlig kombination för framgång

SEO i marknadsföringsstrategier Att integrera sökmotoroptimering (SEO) från början av din marknadsföringsstrategi är avgörande. Genom att inkludera SEO tidigt i processen undviker du kostsamma och tidskrävande misstag som ofta uppkommer när SEO tillämpas för sent. Det...

SEO-guide 2024 för nybörjare

SEO-guide 2024 för nybörjare

Välkommen till oss på SEOMonkey.se! Om du är nybörjare inom sökmotoroptimering (SEO) har du kommit till rätt plats. Vi är här för att guida dig steg för steg genom processen för att förbättra din webbplats synlighet online. Oavsett om du är en e-handelsbutik, en...

10 SEO-steg för E-handel 2024: Gör och undvik

10 SEO-steg för E-handel 2024: Gör och undvik

I en digital värld där konkurrensen är stenhård är det avgörande att ha en robust SEO-strategi för att skilja sig från mängden. För e-handelsföretag år 2024 är det inte bara viktigt att veta vilka steg man bör ta för att öka synligheten och dra in trafik, utan också...

Google My Business (GMB)

Vad är Google My Business

Vad är Google My Business

Google My Business är ett kraftfullt verktyg för företag att synas online och nå sina potentiella kunder på ett effektivt sätt. Genom att skapa en företagsprofil på Google My Business kan företag visa upp viktig information, som öppettider, kontaktuppgifter och...

Senaste från SEOMonkey

Marknadsföra nystartat företag

Marknadsföra nystartat företag

Att marknadsföra ett nystartat företag kan vara en utmanande men samtidigt spännande uppgift. I denna guide kommer vi att utforska olika strategier och tekniker för att effektivt marknadsföra ditt nya företag. Från att förstå din målgrupp till att använda sociala...

SEO-guide 2024 för nybörjare

SEO-guide 2024 för nybörjare

Välkommen till oss på SEOMonkey.se! Om du är nybörjare inom sökmotoroptimering (SEO) har du kommit till rätt plats. Vi är här för att guida dig steg för steg genom processen för att förbättra din webbplats synlighet online. Oavsett om du är en e-handelsbutik, en...

10 SEO-steg för E-handel 2024: Gör och undvik

10 SEO-steg för E-handel 2024: Gör och undvik

I en digital värld där konkurrensen är stenhård är det avgörande att ha en robust SEO-strategi för att skilja sig från mängden. För e-handelsföretag år 2024 är det inte bara viktigt att veta vilka steg man bör ta för att öka synligheten och dra in trafik, utan också...

SEO i Stockholm med SEOMonkey

På SEOMonkey, specialiserar vi oss på att erbjuda en helhetslösning inom SEO (sökmotoroptimering), webbutveckling och optimering av Google My Business-profiler för företag som vill förbättra sin online-närvaro och synlighet. Vårt fokus ligger på att hjälpa våra klienter att nå toppositioner i sökmotorresultaten, vilket i sin tur genererar mer trafik till deras webbplatser och ökar deras affärsmöjligheter.

– Webbutveckling

En välutformad och optimerad webbplats är grundläggande för att lyckas med SEO. Vårt team av webbutvecklare skapar responsiva, snabba och användarvänliga webbplatser som är optimerade för sökmotorer från start. Vi ser till att din webbplats är byggd på en solid SEO-grund för att maximera din online-närvaro.

– Google My Business-optimering:

För lokala företag är Google My Business en avgörande faktor för att locka kunder. Vi optimerar din GMB-profil för att förbättra din synlighet i lokala sökresultat och på Google Maps. Detta inkluderar korrekt kategorisering av ditt företag, optimering av beskrivningar med relevanta nyckelord, uppdatering av kontaktinformation och öppettider samt hantering av kundrecensioner.

Våra tjänster inkluderar:

Våra tjänster inkluderar:

– SEO (Sökmotoroptimering)

Vi erbjuder skräddarsydda SEO-strategier som är anpassade efter ditt företags unika behov. Vårt arbete omfattar allt från nyckelordsanalys och innehållsoptimering till teknisk SEO och länkbyggnad. Vi ser till att din webbplats inte bara rankar högt i sökmotorresultaten utan också lockar rätt typ av besökare.

– Lokal SEO

Vi förstår vikten av lokal närvaro, särskilt för företag som verkar inom specifika geografiska områden. Våra lokala SEO-tjänster erbjuds för företag i Upplands Väsby, Sollentuna och Uppsala. Genom att rikta in oss på specifika lokala sökord och strategier hjälper vi ditt företag att bli mer synligt för kunder i just dina områden.

På SEOMonkey strävar vi efter att skapa långsiktiga värden för våra kunder genom att ständigt anpassa våra strategier till de senaste trenderna och uppdateringarna inom SEO och digital marknadsföring. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och blomstra online.

Boka fri konsultation idag - Klicka här

Fyll i formuläret och boka fri konsultation. Vi svarar inom 60 minuter.

BRA FAKTA STOCKHOLM

I Stockholms län finns det 1 617 400 invånare.I slutet av 2022 hade staden cirka 984 700 invånare. I Stockholms kommun finns 223 000 företag.

Detaljhandeln i Stockholms län omsatte 167,6 miljarder kronor under år 2020. Stockholm city har 1 972 verksamheter inom detaljhandel, kommersiell service, hotell och restaurang som omsatte 34 miljarder kronor inkl. moms år 2022.

Den fysiska butiken som marknadsföringskanal – den fysiska butiken kommer att vara fortsatt viktig 2030, men
kommer att anta en annan form där butikens fokus är att bygga varumärke och relation med konsumenten.

Vill du veta mer företagsfakta om Stockholm?
Läs företagsfakta här

Potentiella kunder

Potentiella nya kunders ålder:

20-44 år: ca 400 000
45-64 år: ca 250 000
65- 79 år: ca 130 000

Så mycket tjänar

Vuxna 20-64 år medianinkomst:

Män: 409 000 kr.
Kvinnor:  364 000 kr.

Konkurrerande företag

Över blick på företag & anställda i hela Stockholm län.

Antal företag: 223 000
Arbetsställen: 160 579
Antal sysselsatta: 1 307 467

Hushållens konsumtion

Sveriges handeln omsatte totalt
3 000 miljarder kronor under 2022.

Livsmedel & alkoholfria drycker 13,2%
Övriga varor och tjänster 11,3%
Fritid, underhållning, kultur 11,1%
Hotell, caféer och restauranger 5,2%
Kläder och skor 3,5%

Sökmotoroptimering (SEO)

Förstå grunderna i sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering (SEO) är processen att optimera er webbplats och dess innehåll för att förbättra dess synlighet på sökmotorernas resultatssidor (SERP). Genom att använda relevanta sökord, förbättra länkstrukturen och erbjuda högkvalitativt innehåll kan ni öka er webbplats rangordning och locka fler besökare.

I denna omfattande guide utforskar vi världen av SEO och dess betydelse för er digitala närvaro. Genom att följa bästa praxis och arbeta strategiskt kan ni öka er webbplats synlighet, locka fler besökare och öka konverteringarna. Kom ihåg att SEO är en kontinuerlig process som kräver tålamod, engagemang och konsekvens.

Källa: SEO (Wikipedia)

10 grunder att veta om SEO?

 

Vikten av SEO inom marknadsföring

Sökmotoroptimering är oumbärlig för digital marknadsföring eftersom den ökar den organiska trafiken till er webbplats. Genom att ranka högre i sökresultaten kan ni förbättra er synlighet, attrahera potentiella kunder och öka konverteringarna.

 

Effektiv SEO Viktiga element

För att lyckas med SEO måste ni fokusera på flera kritiska element, inklusive sökordsoptimering, länkbyggande, teknisk optimering och användarupplevelse. Genom att strategiskt arbeta med dessa komponenter kan ni förbättra er webbplats rangordning och öka trafiken.

 

Lokal SEO Ökad lokal synlighet

Lokal SEO är avgörande för företag med fysisk närvaro, eftersom det förbättrar synligheten för lokala sökningar. Genom att optimera er webbplats för lokala sökord, skapa lokala listningar och samla recensioner kan ni attrahera fler kunder i ert område.

 

On-Page SEO Faktorer på hemsidan

On-Page SEO innebär att optimera element på er webbplats för att förbättra dess synlighet i sökresultaten. Detta inkluderar att optimera titlar, meta-beskrivningar, URL-strukturer och att använda relevanta sökord i sidans innehåll.

 

SEO Content Innehåll på hemsida

Högkvalitativt innehåll är fundamentalt för effektiv SEO. Genom att skapa engagerande, relevant och informativt innehåll kan ni locka besökare och ranka högre i sökresultaten. Det är viktigt att inkludera relevanta sökord och optimera er innehållsstrategi för att möta användarnas behov.

 

Off-page SEO Länkbygge

Off-Page SEO fokuserar på att förbättra er webbplats rangordning genom externa faktorer, såsom länkbyggande och sociala signaler. Genom att skapa högkvalitativa bakåtlänkar från auktoritativa webbplatser kan ni stärka er webbplats auktoritet och öka dess synlighet.

 

Teknisk SEO Förbättrad prestanda

Teknisk SEO handlar om att optimera er webbplats tekniska struktur för att förbättra dess prestanda i sökmotorernas indexering och rangordning. Detta inkluderar att hantera sidhastighet, mobilvänlighet, säkerhet och strukturerad data.

 

Mobil SEO Bästa praxis

Med en ökande mängd sökningar från mobila enheter är det viktigt att optimera er webbplats för mobila användare. Detta innebär att ha en responsiv design, snabb sidhastighet och användarvänliga navigationsfunktioner.

 

SEO-verktyg och resurser

Det finns många verktyg och resurser tillgängliga för att hjälpa er med er SEO-strategi. Från sökordsforskning och konkurrentanalys till övervakning av prestanda och rapportering, dessa verktyg kan hjälpa er att optimera er webbplats effektivt.

 

Mätning av SEO-framgång

Att mäta framgången för er SEO-strategi är avgörande för att identifiera vad som fungerar och vad som behöver förbättras. Genom att spåra nyckelmetriker som organisk trafik, sidans rangordning och konverteringsgrad kan ni utvärdera er prestanda och optimera er strategi.

Vad är skillnaden mellan On-Page och Off-Page SEO?

On-Page SEO fokuserar på att optimera faktorer på själva webbplatsen, medan Off-Page SEO handlar om att bygga auktoritet och relevans genom externa åtgärder som länkbyggande.

Hur lång tid tar det innan man ser resultat från SEO-ansträngningar?

Det beror på olika faktorer, inklusive konkurrensnivån, val av sökord och kvaliteten på er SEO-strategi. Ibland kan det ta några månader innan ni ser betydande resultat.

Vad är vikten av sökordsforskning inom SEO?

Sökordsforskning är avgörande för att identifiera relevanta sökord och fraser som användarna söker efter. Genom att välja rätt sökord kan ni optimera er webbplats för att ranka högre i sökresultaten.

Hur påverkar teknisk SEO min webbplats prestanda?

Teknisk SEO fokuserar på att optimera den tekniska strukturen på er webbplats för att förbättra dess indexering och rangordning i sökmotorerna. Det kan påverka webbplatsens prestanda genom att förbättra sidhastighet, användarupplevelse och crawlbarhet.

Är mobilvänlighet viktig för SEO?

Ja, med en ökande mängd sökningar från mobila enheter är det viktigt att ha en responsiv webbplats för att förbättra er synlighet och användarupplevelse.

Har ni andra frågor??